westland dakdekker dakbedekking

Wij zijn een Westlands bedrijf, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

WERKEN BIJ VAN RUYVEN DAKBEDEKKING BV.

westland dakbedekking van ruyven

WERKEN BIJ DAKBEDEKKINGSBEDRIJF VAN RUYVEN BV.

Wij zijn een Westlands bedrijf, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij…

Dakbedekker/zinkwerker

Van Ruyven BV. heeft in de loop van de jaren een goede reputatie opgebouwd als het gaat om dakbedekking. Van nieuwbouw tot renovatie van oude panden en het repareren van de dakbedekking, het bedrijf is van alle markten thuis of het nu gaat om pannen, bitumen, EPDM of lood- en zinkwerk. Wij zijn een Westlands bedrijf, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Wij hebben de afgelopen jaren een grote klantenkring opgebouwd, zowel in de particuliere sector als in de utiliteitsbouw. Ook wordt er nauw samengewerkt met verschillende aannemersbedrijven en gebouwbeheerders.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een dakdekker/zinkwerker.

Functie omschrijving

Beschrijving van de functie

Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de benodigde materialen, het opbouwen van een veilige werkplek, het aanspreekpunt zijn voor de klant, het uitvoeren van de werkzaamheden en het opleveren bij de klant.

westland dakbedekking van ruyven

Functie-inhoud

Van de dakbedekker/zinkwerker wordt verwacht:

  • Volledig zelfstandig kunnen werken

  • In het bezit zijn van minimaal een LTS diploma en/of praktijkgerichte opleiding(en)

  • In het bezit zijn van een VCA diploma

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

  • Je bent communicatief sterk, enthousiast, hebt een pro-actieve en meedenkende houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel

  • Woonachtig in de directe omgeving van het Westland

Wij bieden je in een klein teamverband een prettige werksfeer aan met een uitdagende en afwisselende baan en doorgroeimogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO en voorzien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals PBM’s, beschikking over bedrijfswagen en gereedschap.

Enthousiast geworden over deze vacature?

Neem contact met ons op!

   +31 (6) 22571340

    info@ruyven-dak.nl

4 + 4 = ?