Diensten

Ketenaansprakelijkheid

Samen komen we verder.

Diensten

Ketenaansprakelijkheid

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Juiste expertise

Ketenaansprakelijkheid bij van Ruyven BV.

Van Ruyven BV. heeft de juiste expertise in complexe daken. Wij zijn innovatief en deskundig, maar boven alles een bouwpartner. Wij denken en rekenen mee en nemen desgewenst als ketensamenwerkingspartner een deel van de bij de opdracht behorende verplichtingen op onze schouders. Dit noemen wij ‘het nieuwe bouwen’.

Wij zijn graag bouwpartner van aannemers en projectontwikkelaars. Daarbij hoort dat we tevens gesprekspartner zijn. Hierin investeren is een kans voor de toekomst. Zelfs in de ontwerpfase valt al winst te behalen. Vroegtijdig samenwerken met ons als vakspecialist leidt tot een in alle opzichten beter eindresultaat.

Wij nemen als bouwpartner de complete werkvoorbereiding aangaande het dak over, inclusief calculatie en uitvoering. Deze aanpak kent een uiterst prettig neveneffect: doordat de afstemming van de werkzaamheden in handen ligt van de partijen die weten waarover ze het hebben, worden ook de faalkosten tot een minimum beperkt. De totale besparingswinst kan zo fors oplopen.